Jes Birkedal den 28-05-2015
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Sidste skoledag 9. klasse
  • Jonna Elise Nissen den 22-05-2015

Kære alle!

Den nyvalgte skolebestyrelse har i samarbejde med Kirk & Holm besluttet, at de 5 skoler – Bakkevejens, Nordre, Gørding, Vejrup og Egekrat – pr. 1. august hedder Fortunaskolen. Afsløringen af det nye navn foregik samtidigt på alle 5 matrikler her i morges kl. 8, og vi skal nu til at vænne os til, at de gamle skolenavne forsvinder og i stedet erstattes af ét: Fortunaskolen.

Jeg har i dag sendt en pressemeddelelse til de lokale aviser, som også er vedhæftet denne mail til orientering. Herudover er oplægget fra Kirk & Holm, som forklarer om navnets tilblivelse og symbolik, vedhæftet. Jeg håber, I vil bruge et par minutter på at orientere jer i materialet.

Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en god pinse.

Ole Lerke, kommende skoleleder på Fortunaskolen.

• Tove Sandal Rasmussen den 03-03-2015
    Nye modul takster og tider fra 01-08-2015.
    Har I spørgsmål er I velkommen til at henvende jer

MVH

Tove Rasmussen
    SFO leder